Moottoripyöräkerho Marski Ry

Yleistä

Kerhomme jäseniä on neljää eri tyyppiä; varsinainen jäsen, nuorisojäsen, kannatusjäsen ja kunniajäsen. Mikäli haluat liittyä meihin lähetä sähköpostia puheenjohtajalle tai sihteerille. Käsittelemme hakemuksesi seuraavassa hallituksen kokouksessamme.

 
VARSINAISET JÄSENET
Tällä hetkellä kerhossamme on jäseniä 141 (01.01.2018). Varsinaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua kerhon toimintaan ja nauttia eduista, joita jäsenyys tarjoaa. Näitä ovat esim. alennukset tukijoidemme tuotteista, oikeus kantaa kerhomme merkkiä jne.

Yhdistyksemme kokouksissa varsinaisella jäsenellä on puhe- ja äänioikeus.
Jäseneksemme voidaan ottaa kuusitoista (16) vuotta täyttänyt, moottoripyöräilyä harrastava tai sen kanssa tekemisissä oleva henkilö. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
 
NUORISOJÄSENET
Tarkoituksenamme on kasvattaa nuorista moottoripyöräilystä kiinnostuneita henkilöitä vastuuntuntoisiksi motoristeiksi.
Yhdistyksen nuorisojäseneksi voidaan ottaa alle kuusitoistavuotias (16) mopoilua tai moottoripyöräilyä harrastava, tai niiden kanssa tekemisissä oleva nuori.
Nuorisojäsenen täytettyä kuusitoista (16) vuotta nuorisojäsenyys päättyy ja hänet voidaan anomuksesta ottaa yhdistyksen vuosijäseneksi. Nuorisojäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.
 
KUNNIAJÄSENET
Yhdistyksen kunniajäseneksi voidaan hallituksen perustellusta esityksestä vuosikokouksessa nimetä yhdistyksen pitkä-aikainen vuosijäsen, joka on erityisen ansiokkaasti toiminut yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi, sekä edistänyt yhdistyksen tunnettavuutta toiminnallaan yhdistyksen ulkopuolella.
Yhdistyksen kunniajäsenet ovat vapautettuja yhdistyksen vuotuisesta jäsenmaksusta.
 
KANNATUSJÄSENET
Kannatusjäsenellä on myös mahdollisuus osallistua kerhon toimintaan ja nauttia eduista, joita jäsenyys tarjoaa. Jäsenkortilla saa mm. alennuksia tukijoidemme tarjoamista tuotteista. Kannatusjäsenmaksun maksettuaan kannatusjäsen saa MC Marski -hihamerkin.
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hallituksen toimesta hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla vuosikokouksen määräämän kannatusjäsenmaksun.

Yhdistyksemme kokouksissa kannatusjäsenellä on puheoikeus.
 
 
 
Jäsentiedotteet

Julkaisemme säännöllisin väliajoin kerhotiedotetta, jossa jäseniämme informoidaan ajankohtaisista asioista. Kerhotiedote sisältää tietoa yleisistä kerhoon ja sen toimintaan liittyvistä asioista, tietoa menneistä ja tulevista tapahtumista sekä tietoa uusista jäsenistä.
 
 

 
EtusivuAjankohtaistaMcmarskiKerho- ja ajoillatMuu toimintaTarvitsetko apua?YhteystiedotJäsenyysJäsenedut- ja tuotteetyhteistyökumppanit ja sponsoritKuvagalleria