Moottoripyöräkerho Marski Ry

Kokoontumisajot

Teltta sateessa metsään kivien päälle ja laulu raikaamaan. Tätäkin ovat kokoontumisajot – eräs moottoripyöräilyn suola. Jäsenemme ovat aktiivisia myös muissa motoristiyhteisöissä ja jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Vuoden 2019 kokoontumisajokalenterissa ovat tunnetuimmat tapahtumat ja kokoontumiset.
Yhdistyksenä osallistumme mm. Liedon motoristikirkkoon ja Ruukin kierrokseen. Osa jäsenistä pyöräilee omatoimisesti ulkomailla Alppien suunnalla, osalle motoristien ryhmämatkat ovat puolestaan hyvä tapa tutustua Itä-Euroopan kohteisiin

Muu toiminta
Yhdistyksellä on perinteenä käydä vuosittain mm. Marsalkka C. G. E. Mannerheimin muistomerkillä ja Jarno Saarisen haudalla viemässä kukkatervehdykset. 
Järjestämme tutustumiskäyntejä myös suomalaisiin sotahistorian, maanpuolustuksen, merenkulun ja ilmailun eri organisaatioiden toimipisteisiin.
Osa jäsenistämme on osallistunut myös
 Motoristit koulukiusaamista vastaan -tapahtumiin.

 

Varainkeruu ja talkoot ovat osa toimintamme rahoittamista. Olemme  2018 osallistuneet esim. Turussa Paavo Nurmi maratonin ja Turku Challenge triathlonin toteutuksiin.
Kerhon varoilla teetämme kerhotuotteitta, ajelutamme jäseniämme rataolosuhteissa, järjestämme ruosteenpoisto- ja ajoharjoitustapahtumia, subventoimme messumatkoja, pidämme ajokauden avajaisia jne.

Tulemme kaikki hyvin toimeen lasten kanssa ja käymmekin mielellämme kouluissa ja päiväkodeissa kertomassa moottoripyöristä ja moottoripyöräilystä. Valistus ja lähimmäistemme hyvinvointi kuuluu olennaisena osana toimintaamme. Samoin vierailemme vanhainkodeissa mielellämme tapaamassa ihmisiä ja esittelemässä nykyajan moottoripyöriä. Ota yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan Ari Leinoon, jos haluat olla järjestämässä vierailua ari.leino(at)hotmail.com

Jarno Saarinen 2016