Moottoripyöräkerho Marski Ry

Kerhoillat 

Ajokauden avajaiset ja päättäjäiset, sekä tietenkin Itsenäisyyspäivän vastaanotto ovat kerhoilloista niitä railakkaampia. Erilaiset viikonloppujen pitemmät ryhmä- ja kesäreissut tuovat ulottuvillemme toisenlaisia maisemia ja uusia rakkaita muistoja talvi-iltoja varten. Osa jäsenistä käy porukalla viikonloppuisin sorateillä.

 

Ajoillat

Ajoillaksemme on sovittu nykyisin torstai-ilta. Tällöin lähdemme nettisivuilla ja txt-viestillä ilmoitetusta paikasta n. klo 18.00 aikoihin sovittua reittiä pitkin kohti mutkateitä ja kahvipaikkaa. Ajoilloissa tärkeintä on tietenkin ajaminen. Matkaa kertyy yleensä yli 100 kilometriä iltaa kohden. Reitiksi valitaan hyväkuntoinen tie, jota on mukavaa kaarrella moottoripyörällä.

Alkukaudesta järjestämme lisäksi ajoharjoittelua eli pujottelemme suljetulla alueella keilojen välissä ja harjoittelemme vaikkapa oikeaoppista jarrutustapaa moottoripyörällä.

Oma pyörä on hyvä tuntea myös maantienopeuksissa. Sen vuoksi käymme myös moottoriradoilla ajoharjoitteluissa. Moottoriradalla oppii tuntemaan moottoripyöränsä kaarre-, jarrutus- ja kiihtyvyysominaisuuksia. Kilpaa emme aja, koska useimmista meistä ei ole siihen.

www.youtube.com/watcYoutubeh

 

Copyright © by Moottoripyöräkerho Marski Ry All Right Reserved

 

 

 


 
EtusivuAjankohtaistaMcmarskiKerho- ja ajoillatMuu toimintaTarvitsetko apua?YhteystiedotJäsenyysJäsenedut- ja tuotteetyhteistyökumppanit ja sponsoritKuvagalleria